Η ομάδα της Capspeed Motorsport, δεν είναι για να αναλαμβάνει εύκολες δουλειές! Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν, πολλές φορές, αλλά αυτή τη φορά, ίσως το παρακάναμε… λίγο!

Το νέο μας project αφορά ένα κίτρινο Simca Rallye 2. Αποτελεί μία δύσκολη εργασία που πρέπει να βγει εις πέρας, όχι μόνο γιατί το αυτοκίνητο είναι σπάνιο, αλλά και γιατί πολλά μέρη του είναι σάπια! Τα χρόνια ακινησίας του είναι πολλά! Ο ιδιοκτήτης του, όμως, που μας το εμπιστεύτηκε, θέλει να το ξαναδεί να κινείται και μάλιστα αγωνιστικά!

Οι προκλήσεις μας είναι πολλές! Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα της ομάδας μας, ότι είναι εδώ για τα δύσκολα! Η ανεύρεση των ανταλλακτικών του, δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Πάντα όμως «γυρνάμε τον κόσμο ανάποδα» και βρίσκουμε τα κατάλληλα, γνήσια ανταλλακτικά! Επίσης, όπως βλέπετε και στις κάτωθι φωτογραφίες, ένα μεγάλο μέρος του έχει σαπίσει. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό και να το κάνουμε σαν καινούριο. Τα σάπια μέρη του θα πρέπει να τριφτούν και να γίνουν σαν καινούρια! Τέλος, μετά τα πολλά χρόνια αχρηστίας του αυτοκινήτου, η αναπαλαίωση του αυτή θα πρέπει να το μετατρέψει από ένα απλό αυτοκίνητο σε αγωνιστικό.

Τι πιστεύετε… Θα τα καταφέρει η έμπειρη ομάδα της Capspeed Motorsport;

Η εργασίες για την ¨καρδιά του αυτοκίνητου¨ βρίσκονται στο τελικό στάδιο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Capspeed © 2024 All Rights Reserved | Powered by Sitegeek