01

Capspeed Racing Team

Η ομάδα μας

Capspeed

Racing Team

Η αγάπη και το πάθος του ιδιοκτήτη της Capspeed, Κώστα Καπουρελάκου, για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, φάνηκε από νεαρή ηλικία.

Στα 23 του μόλις χρόνια, ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες διεκδικώντας πρωτιές. Τα αυτοκίνητα με τα οποία έτρεχε και τρέχει, στο πέρας των χρόνων, είναι δικής του κατασκευής, γεγονός που τον οδήγησε στη δημιουργία της Capspeed Racing Team. Επιμελείται όλο το μηχανολογικό κομμάτι τους και έτσι γνωρίζει τα όρια και τις αντοχές τους. Κατασκευάζει αυτό ακριβώς που ο ίδιος θέλει και έτσι, η πρώτη θέση στους αγώνες που λαμβάνει μέρος, είναι μονόδρομος, όπως μπορείτε να δείτε και στα άρθρα μέσα στο site μας.

Συνοδηγός του στους αγώνες, αλλά και μάνατζέρ του, είναι  η γυναίκα του, Γεωργία Ζαμπέλη, καθιστώντας, έτσι, τις νίκες σε οικογενειακή υπόθεση! Ενδεικτικά, το 2019, βγήκαν πρώτοι στην κατηγορία 4, «Κύπελλο οδηγών ράλι ιστορικών αυτοκινήτων» κατακτώντας περισσότερα από 10 κύπελλα ο καθένας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η ομάδα της Capspeed, δεν είναι μόνο ο Κώστας και η Γεωργία. Η πορεία τους στους αγώνες, οδήγησε στο να μεγαλώσει η ομάδα τους και με άλλους οδηγούς που τρέχουν με αυτοκίνητα κατασκευασμένα από την Capspeed. Αλλά και με αυτοκίνητα που φέρουν το λογότυπό τους είτε γιατί είναι χορηγοί , είτε γιατί τα έχει φτιάξει η Capspeed και φέρει τη μηχανική υποστήριξη.

Την ομάδα συμπληρώνουν δύο βοηθοί μηχανικού αυτοκινήτου που φροντίζουν την αξιοπιστία κατά τη διάρκεια των αγώνων. Εκτός του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, τα συνοδευτικά οχήματα, τα εργαλεία και η μεγάλη ‘προίκα’ των αγωνιστικών εξασφαλίζουν την απροβλημάτιστη και έγκαιρη μεταφορά της ομάδας οπουδήποτε χρειάζεται καθώς και την αξιόπιστη και το δυνατόν ανταγωνιστικότερη εμφάνιση τους!

Το σύνολο της Capspeed Racing Team, λαμβάνει μέρος σε αναβάσεις, αγώνες πίστας αλλά και ράλι ασφάλτου και χώματος. Τα οχήματα της ομάδας είναι αξιόπιστα και ανταποκρίνονται με μεγάλη επιτυχία όπου και αν αγωνιστούν, μιας και έχουν την καλύτερη μηχανολογική υποστήριξη στη διάθεσή τους. Φυσικά, μπορείτε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας, μιας και η κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων αποτελεί πάντα μία πρόκληση που έρχεται εις πέρας στην Capspeed!

02

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ?

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

GonRally

GonRally

Εταιρία μηχανοκίνητων οχημάτων

Η συνεργασία της GonRally με τη Capspeed θεωρείται επιτυχημένη όχι μόνο εμπορικά, αλλά και ουσιαστικά, γιατί υπάρχει σωστή προσέγγιση από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Γιώργος Γονάκης

Γιώργος Γονάκης

Οδηγός αγώνων

Όταν η ίδια ομάδα που διαχειρίζεται την επιχείρηση, έχει και πλήρη εμπλοκή σε όλους τους χώρους του motorsport, με διαφορετικά και ιδιαίτερα αγωνιστικά, σημαίνει ότι υπάρχει βαθειά αγάπη για το χώρο και τεχνογνωσία που καταλήγει και στους πελάτες. 

Ανδρέας Ντούσιας

Ανδρέας Ντούσιας

Οδηγός Αγώνων

Η μεγάλη εμπειρία του δυναμικού της Capspeed, φαίνεται μέσα από τις επιτυχίες τους όλα αυτά τα χρόνια. Άμεση ανταπόκριση, μεγάλη γκάμα προϊόντων και γνώστες του αντικειμένου, συνθέτουν τη σωστή λύση για το αυτοκίνητό σας! Εμπιστευτείτε τους άφοβα!

Κωνσταντίνος Γραφάκος

Κωνσταντίνος Γραφάκος

Αξιωματικός ΠΣ, Συγγραφέας, Πρόεδρος Δράσεις Πολιτών

Βρίσκω ότι χρειάζομαι για το αυτοκίνητο ή την μηχανή μου! Η Capspeed μπορεί και ξέρει να υποστηρίξει κάθε ανάγκη, κάθε απαίτησης, μικρής μεγάλης και πολύ μεγάλης για την φροντίδα, την συντήρηση και την βελτίωση κάθε αυτοκινήτου ή μηχανής. Είναι πάντα κοντά μου και έχουν κερδίσει άξια την εμπιστοσύνη μου.

03

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

οι υπηρεσίες μας

Capspeed © 2023 All Rights Reserved | Powered by Sitegeek