01

Ποιοι Είμαστε

μερικά λόγια για εμάς

Η πορεία μας

προς την επιτυχία!

Με 20ετή εμπειρία στο χώρο των αυτοκινήτων, η Capspeed είναι εδώ προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Ξεκινώντας από το Ίλιον Αττικής το 1999, με το πρώτο συνεργείο μας, καταφέραμε να εδραιωθούμε τόσο στο χώρο των ανταλλακτικών, όσο και στο χώρο των αναπαλαιώσεων και των μετατροπών.

Η εξέλιξή μας, μεγάλωσε τις ανάγκες μας και έτσι από το 2008 μεταφερθήκαμε στη Σκάλα Λακωνίας σε έναν χώρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του συνεργείου μας αλλά, επίσης, ανοίξαμε και το δικό μας κατάστημα ανταλλακτικών που προμηθεύει όλο το νομό Λακωνίας και όχι μόνο.

Σήμερα, το 2020, η αγορά των ανταλλακτικών μας , απλών και εξειδικευμένων, έχει πλέον επεκταθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για αυτό, προχωρήσαμε στην κατασκευή του online καταστήματός μας με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας ολόκληρο το 24ωρο, 7μέρες την εβδομάδα.

Εκτός από την ευρεία γκάμα ανταλλακτικών που μπορείτε να βρείτε σε εμάς, το συνεργείο μας είναι εδώ να σας εξυπηρετήσει με αναπαλαιώσεις οχημάτων και κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων . Δεν σταματάμε όμως εδώ! Ειδίκευσή μας, είναι, η κατασκευή εξειδικευμένων ανταλλακτικών για αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Ο ιδιοκτήτης , Κώστας Καπουρελάκος, όντας και ο ίδιος οδηγός σε αγώνες, στους οποίους διεκδικεί τις πρωτιές αναλαμβάνει να κατασκευάσει εξ’ ολοκλήρου το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο. Δουλειές του μπορείτε να δείτε μέσα στη σελίδα μας και μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή του δικού σας αγωνιστικού ή τη βελτίωση του συμβατικού σας αυτοκινήτου, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η Capspeed, σαν εταιρία, σκέφτεται και δρα σαν τελικός καταναλωτής. Για αυτό είναι η καλύτερη σας επιλογή!

02

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ?

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

GonRally

GonRally

Εταιρία μηχανοκίνητων οχημάτων

Η συνεργασία της GonRally με τη Capspeed θεωρείται επιτυχημένη όχι μόνο εμπορικά, αλλά και ουσιαστικά, γιατί υπάρχει σωστή προσέγγιση από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Γιώργος Γονάκης

Γιώργος Γονάκης

Οδηγός αγώνων

Όταν η ίδια ομάδα που διαχειρίζεται την επιχείρηση, έχει και πλήρη εμπλοκή σε όλους τους χώρους του motorsport, με διαφορετικά και ιδιαίτερα αγωνιστικά, σημαίνει ότι υπάρχει βαθειά αγάπη για το χώρο και τεχνογνωσία που καταλήγει και στους πελάτες. 

Ανδρέας Ντούσιας

Ανδρέας Ντούσιας

Οδηγός Αγώνων

Η μεγάλη εμπειρία του δυναμικού της Capspeed, φαίνεται μέσα από τις επιτυχίες τους όλα αυτά τα χρόνια. Άμεση ανταπόκριση, μεγάλη γκάμα προϊόντων και γνώστες του αντικειμένου, συνθέτουν τη σωστή λύση για το αυτοκίνητό σας! Εμπιστευτείτε τους άφοβα!

Κωνσταντίνος Γραφάκος

Κωνσταντίνος Γραφάκος

Αξιωματικός ΠΣ, Συγγραφέας, Πρόεδρος Δράσεις Πολιτών

Βρίσκω ότι χρειάζομαι για το αυτοκίνητο ή την μηχανή μου! Η Capspeed μπορεί και ξέρει να υποστηρίξει κάθε ανάγκη, κάθε απαίτησης, μικρής μεγάλης και πολύ μεγάλης για την φροντίδα, την συντήρηση και την βελτίωση κάθε αυτοκινήτου ή μηχανής. Είναι πάντα κοντά μου και έχουν κερδίσει άξια την εμπιστοσύνη μου.

03

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

οι υπηρεσίες μας

Capspeed © 2024 All Rights Reserved | Powered by Sitegeek