ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Για τους εραστές της παλιάς λαμαρίνας, η αναπαλαίωση - ανακατασκευή αυτοκινήτων και η συντήρηση αυτών των μοντέλων φαίνεται να έχει τον χαρακτήρα ενός ύστατου φόρου τιμής σε μιαν εποχή που έφυγε χωρίς επιστροφή.
Όσοι έχετε "σαραβαλάκι" που το αγαπάτε και θέλετε να κάνετε κάτι για αυτό, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας όσο σχεδόν θα δίνατε για ένα καινούργιο οικονομικό μοντέλο.

Συνήθως τα περισσότερα κλασσικά αυτοκίνητα στην χώρα μας είναι εγκαταλειμμένα, σε κακή κατάσταση, άσχημα τρακαρισμένα ή έχουν υποστεί πλήθος μετατροπών χάνοντας την αυθεντικότητά τους.

Η αξία ενός κλασσικού αυτοκινήτου διαμορφώνεται ανάλογα με την κατάσταση και το ιστορικό του.

Οι κάτοχοι τέτοιου είδους αυτοκίνητων που θέλουν να κάνουν αναπαλαίωση αυτοκινήτων - ανακατασκευή αυτοκινήτων πρέπει να είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί στην επιλογή του τεχνίτη που θα αναλάβει τη διαδικασία και του εμπορικού καταστήματος που θα προμηθεύσει τα ανταλλακτικά της ανακατασκευής.
Η φιλοσοφία κατασκευής αυτών των αυτοκινήτων είναι να αντέχουν χρονικά δέκα φορές περισσότερο από τα συμβατικά αυτοκίνητα. Αν η αναπαλαίωση αυτοκινήτων - ανακατασκευή αυτοκινήτων γίνει σωστά, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι απολύτως λειτουργικά, σαν να είναι καινούργια. Το μυστικό της επιτυχίας είναι οι παράγοντες που θα εμπλακούν στην ανακατασκευή να αγαπάνε το αυτοκίνητο και να έχουν το ίδιο μεράκι που έχει και ο ιδιοκτήτης του.

Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως: το ξεμοντάρισμα, την αμμοβολή-γυαλοβολή, το remover και την αντικατάσταση των σάπιων κομματιών, από τη βαφή έως το μοντάρισμα και το τελείωμα του αυτοκινήτου. Αντικαθιστούμε όλα τα διαβρωμένα μέρη και πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες φανοποιείας. Όσον αφορά το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, αντικαθιστούμε τις ταπετσαρίες με καινούργιες. Για όσα κομμάτια δεν μπορούν να βρεθούν αναλαμβάνουμε την κατασκευή τους είτε στο χέρι είτε σε ειδικό χυτήριο μετάλλου.