ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

Η CapSpeed εμπορεύεται μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τα ανταλλακτικά μας διακρίνονται στις εξής κατηγορίες: Ανταλλακτικά αυτοκινήτων γνήσια: Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων που κατασκευάζονται από κορυφαίους κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά πωλούνται σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας και συχνά αποκαλούνται γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων OEM: Πρόκειται για ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά αυτοκινήτων με τα γνήσια, τα οποία προέρχονται ακριβώς από τους ίδιους κατασκευαστές ανταλλακτικών που προμηθεύουν με ανταλλακτικά αυτοκινήτων πρώτης τοποθέτησης (Original Equipment Manufacturers) τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Η μόνη διαφορά είναι πως τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά πωλούνται στις συσκευασίες του κατασκευαστή τους και όχι σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μπλοκέ

Βαρεθήκατε τις ζημιές στο μπλοκέ σας ? Χρειάζεστε ένα μπλοκέ για σκληρή χρήση αγωνιστική ή άλλη? Κατασκευάζουμε κ παραδίδουμε μπλοκέ διαφορικά 100 % αλεξίσφαιρα με το ποσοστό εμπλοκής που εσείς επιθυμείτε!!

AfterMarket

Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων επώνυμων και ποιοτικών κατασκευαστών οι οποίοι όμως δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας ανταλλακτικών αυτοκινήτων με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα γνήσια, ενώ συνήθως είναι πιο φθηνά.
Η εταιρία μας κάνει πάντα αυστηρή επιλογή των εταιριών ανταλλακτικών αυτοκινήτων aftermarket με τους οποίους συνεργάζεται.

Μεταχειρισμενα

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανακατασκευής (rebuild ή remanufactured): Πρόκειται για προηγουμένως χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων τα οποία έχουν υποστεί ανακατασκευή και λειτουργούν σαν να είναι καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Η CapSpeed αναφέρει ρητά αν τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που εμπορεύεται είναι καινούρια ή αν είναι ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανακατασκευής. Οι πελάτες μας γνωρίζουν πάντα με απόλυτη ακρίβεια τι είδους ανταλλακτικά αυτοκινήτων προμηθεύονται από την εταιρία μας.
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων μεταχειρισμένα: Μπορούμε να προμηθεύσουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων εφ΄όσον δεν υπάρχουν διαθέσιμα καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων που να καλύπτουν τη συγκεκριμένη ανάγκη του πελάτη.

ολες οι μαρκες

Η CapSpeed διατηρεί εδώ και χρόνια συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευστές και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Έτσι, μπορούμε και προσφέρουμε – γρήγορα και σωστά - φθηνά ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τις πιο γνωστές μάρκες τις αγοράς όπως EXEDY, DAIKIN, ASCO, AISIN, MONROE,KAYABA,BILSTEIN, TOKICO, GMB, ICER, GATES, HDK, URW, NGK, DENSO, BOSCH, BREMBO, FERODO, MK KASHIYAMA κλπ.
Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της CapSpeed είναι αποκλειστικά και μόνο επώνυμα και αποτελούν εγγύηση για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.