Ποιοι ειμαστε...

ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Στη πορεία μας από το 1999 η διορατικότητα, η δυναμικότητα και το πάθος της οικογένειας του Κ.Καπουρελάκου στο χώρο του αυτοκινήτου, οδήγησαν μια οικογενειακή επιχείρηση στην ανάπτυξη μέσα από τις δυσκολίες των καιρών!
Η επιχείρησή μας για να καλύψει τις ανάγκες ανάπτυξής της, από το 2008 έχει μεταφερθεί από την Αθήνα στην επαρχεία, στο νομό Λακωνίας σε κατάστημα 200 τμ και ιδιόκτητες αποθήκες-εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 700 τμ.
Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον χώρο των ανταλλακτικών επιβατηγών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, αγροτικών μηχανημάτων και σκαφών.
Η συνέπεια της εταιρείας μας και οι άψογες σχέσεις συνεργασίας με εσάς τους πελάτες μας, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της ελληνικής αγοράς, μας επιτρέπουν να σας ευχαριστήσουμε, που για περισσότερα από 10 χρόνια μας αναδείξατε σαν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας.

Η CAPSPEED βελτιώνοντας τις υπηρεσίες της, φιλοδοξεί να απαντήσει σε κάθε μελλοντική πρόκληση εξακολουθώντας να καλύπτει τις ανάγκες σας με την ίδια συνέπεια και στο μέλλον.

Εξειδικευμενο Προσωπικο

Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο προσωπικό και αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Επιπλέον μία άψογη τηλεφωνική πληροφόρηση και ειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικά προϊόντα.

Η CAPSPEED διαθέτει την πληρέστερη ποικιλία επωνύμων προϊόντων από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ομοειδείς εταιρείες του κλάδου πανελληνίως

Εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας με καινούργιες συνεργασίες με ξένους οίκους. Εγγυούμαστε σχεδόν την πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και αξεσουάρ όλων των αυτοκινήτων και την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Η CAPSPEED βελτιώνοντας τις υπηρεσίες της, φιλοδοξεί να απαντήσει σε κάθε μελλοντική πρόκληση εξακολουθώντας να καλύπτει τις ανάγκες σας με την ίδια συνέπεια και στο μέλλον.